Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsperiode is een bijzondere en spannende tijd voor de aanstaande moeder. Er gebeurt veel in het lichaam en soms leiden deze veranderingen tot rug-en bekken klachten., natuurlijke veranderingen zoals gewichtstoename, wijziging in hormoon-en vochthuishouding en soms leiden deze veranderingen tot rug-en bekken klachten. Daarom is extra aandacht en zorg in deze periode geen overbodige luxe.

Een zwangerschapsmassage kan pijn verlichten en het stressgehalte verlagen door de kalmerende werking. Het verbetert tevens de doorbloeding waardoor er meer voedingsstoffen en meer zuurstof beschikbaar komen voor het kind.

Kortom een zwangerschapsmassage ontspant, vitaliseert en is dus goed voor moeder en kind!

De zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage waarbij ik geen stevige technieken, diepe knedingen en fricties gebruikt. De massage wordt uitgevoerd richting het hart om zo de afvoer van vocht en afvalstoffen te stimuleren. Ik geef een zwangerschapsmassage in stabiele zijligging. Je ligt dus afwisselend dus op je linker en rechterzijde gedurende de massage. Voor de massage neem ik ruim de tijd.